Elitfönster - Part of Inwido

Filmer - Byta fönster & fönstermontering

Björn Christiernsson, byta fönster, montera fönster

Genom att filma olika slags hus, med varierande läge, på olika ställen i vårt avlånga land vill vi bland annat tydliggöra de skilda förutsättningar som finns för  fönstermontage och vilka väderpåfrestningar fönster utsätts för beroende på geografisk placering.

Filmserien heter Hela Sveriges fönster där vi med hjälp av Björn Christiernsson (från bl.a. Äntligen hemma och Kan vi hjälpa till) visar hur du monterar fönster och vad du skall tänka på.

Vad de två första filmerna handlar om hittar du här:

1. Hur vet jag att det är dags att byta fönster?

Andreas som är platschef för Blåhammaren fjällstation träffar Björn Christiernsson för att få hjälp med fönsterbyte och val av fönster. 

Se Elitfönsterfilmen med Björn Christiernsson »

 

2. Hur monterar man bäst ett fönster när snön kommer från alla håll?

John är en lokal snickare i Åre som Björn Christiernsson monterar fönster med och då får veta vad man bör tänka på vid fönstermontage.

Se Elitfönsterfilmen med Björn Christiernsson »

3. Rätt fönster på rätt plats.

Var och hur man bor ställer olika krav på ens fönster. Här hjälper Björn Christiernsson Adam och Desireé, som har fått ett oväntat bullerproblem, med att välja ut ett fönster som passar deras nya hus. 

Se Elitfönsterfilmen med Björn Christiernsson »

 

4. Ut med det gamla och in med det nya.

Charles , som är en lokal snickare, hjälper Björn Christiernsson att montera Adam och Desireés första bullerdämpande fönster. 

Se Elitfönsterfilmen med Björn Christiernsson »

Hitta återförsäljare nära dig

Hos våra återförsäljare får du hjälp med ditt val av fönster. Ett antal av dem har även utställningar där du i lugn och ro kan titta och känna på våra gedigna fönster.

(Sök på stad)

Återförsäljare

Återförsäljare med utställning