image

Fria former

RUNDA FÖNSTER OCH FRIA FORMER
Runda fönster, halvrunda fönster, trekantiga fönster och andra sneda och välvda former. För ditt unika hus!

Använd fönster med fria former för att ge en fasad eller hela huset en alldeles unik prägel. Vi tillverkar ditt runda fönster och alla andra former med samma höga kvalitet som alla andra Elitfönster.

Ladda ner eller skicka efter vår prislista, eller kontakta din närmaste Återförsäljare för mer exakt prisinfo.

Om Fria Fönsterformer

De flesta Elitfönster kan tillverkas i fri form, dvs som runda fönster, halvrunda, välvda eller sneda - allt efter dina önskemål. Du kan se utbudet av de mest populära modellerna på bilderna här på websidan, men det finns även utrymme för dina egna idéer. Glöm inte att du också kan kombinera med poster och spröjs, vilket gör möjligheterna nästan outtömliga.

Kvalite och prestanda

Ditt fönster eller dörr med fri form tillverkas med samma material, glas och U-värde som övriga fönster i produktfamiljen. Det går exempelvis bra att tillverka runda aluminiumfönster. Detaljlösningar i fönster med fria former kan vara lite annorlunda eftersom de kan kräva andra konstruktionslösningar.

Färger

Ett fönster i fri form tillverkas i samma färger som dina övriga fönster. Läs mer om färger på våra fönster.

Märkningar

Fönster i fri form har i många fall samma märkningar som den fönsterfamilj de tillhör.  Läs mer om märkningar på våra fönster.

Pågående kampanj

Köp Elit Original nu så får du aluminium på köpet. Läs mer »

Filmer - Hela Sveriges fönster

Björn Christiernsson visar hur man monterar fönster och altandörrar. Mer om filmserien här »

Ladda ner produkter som BIM!

Nu finns delar av vårt sortiment här som nedladdningsbart som BIM-objekt, som man kan placera in i ritningsunderlag m m.