Hitta återförsäljare

Är det dags att köpa fönster?

Här hjälper vi dig att hitta rätt fönster. Att köpa fönster kan vara en djungel, det finns många begrepp att lära sig och ställningstaganden att göra. Vilka fönster är bäst och varför är dem det?

Dags att köpa fönster?

På de här sidorna hjälper vi dig på vägen att köpa fönster. Vi berättar om olika fönstertyper, varför vi föredrar fönster med stomme av trä och vi ger dig en inblick i vilka val du faktiskt kan göra i ditt fönsterköp. Man kan lätt tro att fönster alltid säljs med standardmått och med standardiserade tillbehör, så som spröjs och glastyp. Verkligheten är dock att du kan beställa dina fönster i nästan vilken form som helst och med vilka tillbehör som helst. 

En värld av valmöjligheter

Det finns många val du kan göra för att anpassa dina nya fönster efter ditt hems förutsättningar. Lyser solen in för skarpt? Går det en vältrafikerad väg vid framsidan av huset? Vill du ha extra energieffektiva fönster? Vill du ha särkskilt utformade spröjslösningar? Detta och mycket mer hjälper vi er gärna med. 

Att köpa fönster är en ren investering

Att köpa nya fönster kan vara en stor investering. Med rätt fönster blir det snabbt en investering som lönar sig. Nya fönster kan höja värdet på ditt hus, sänka dina uppvärmningskostnader och göra att du trivs ännu bättre med husets interiör och exteriör. Fönster som håller länge är såklart en extra bra investering. 

Något som käns extra bra är fönster som är snälla mot miljön. Våra energieffektiva fönster minskar behovet av uppvärmning, de är miljövänligt producerade, har lång hållbarhet och är till 100% återvinningsbara.

Vad är viktigast vid ditt fönsterköp?

När du ska köpa fönster tror vi att det viktigaste är stommen. Fönstrets stomme avgör hur stabilt fönstret är, hur hållbart fönstret är och sist men inte minst hur fönstret ser ut och känns.

 

Därför bygger vi fönster med en stomme av trä >

Hitta återförsäljare nära dig

Försäljning av Elitfönsters produkter sker endast via våra återförsäljare. Hos våra återförsäljare får du hjälp med ditt val av fönster. Ett antal av dem har även utställningar där du i lugn och ro kan titta och känna på våra gedigna fönster.

Sök efter återförsäljare på stad eller
Återförsäljare Återförsäljare med utställning

Vi finns på ett hundratal orter runt om i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare nära dig.