Hitta återförsäljare

Måttbeställa fönster

Hos oss går det utmärkt att måttbeställa fönster. Vi tillverkar fönster i hundratals olika storlekar.

När du beställer fönster anger du ett modulmått, det kan exempelvis vara 10x12. Modulmåttet är i decimeter, 10x12 är med andra ord en meter brett och 1,2 meter högt. För att mäta upp hur stort fönster du ska ha mäter du hålet i väggen. För att få plats med ett fönster med modulmåttet 10x12 behöver hålet i väggen vara minst en meter brett och 1,2 meter högt. För att få plats med drevning drar vi alltid bort två centimeter på bredden och två centimeter på höjden. Ett fönster med modulmått 10x12 är alltså i själva verket 98 centimeter brett och 118 centimeter högt. 

För att få veta i vilka olika modulmått vi tillverkar våra olika fönster går du till Fönster & altandörrar och väljer det fönster du vill ha. Välj sedan fliken "Teknisk produktinformation" en bit ner på sidan och öppna dokumentet "Storleksguide". 

Måttanpassa ner på centimetern

Om du är ute efter fönster som har ett mer udda mått kan vi lösa det också, vi kan erbjuda de allra flesta måtten, ner på centimeternivå.  Det enda du behöver göra är att berätta för din återförsäljare eller hantverkare vad du vill ha.

Hitta återförsäljare nära dig

Försäljning av Elitfönsters produkter sker endast via våra återförsäljare. Hos våra återförsäljare får du hjälp med ditt val av fönster. Ett antal av dem har även utställningar där du i lugn och ro kan titta och känna på våra gedigna fönster.

Sök efter återförsäljare på stad eller
Återförsäljare Återförsäljare med utställning

Vi finns på ett hundratal orter runt om i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare nära dig.