Tillbehörsbutiken Elitfönster På Plats

Elitfönster Original Alu

Nyklassisk modell

Elitfönsters mest köpta fönster. Elitfönster Original Alu med 3-glas isolerruta och stomme av trä och klädd med tåligt aluminium på fasadsidan. Ger ökat skydd mot väder, nästintill underhållsfri utsida och garanterat lång livslängd. Stora möjligheter att variera färgsättningen på fasadsidans aluminium. Aluminium ger fönstrets rötskyddade och fabriksmålade trädelar ett ytterligare skydd mot sol, vind och väder så att de håller längre. Eftersom utsidan är klädd med aluminium får du ett nästintill underhållsfritt fönster. Elitfönster Original Alu har en mycket bra isoleringsförmåga med U-värde 1,1 som standard. Som tillval kan U-värdet förbättras ytterligare, ned till 0,9. Vill du ha fönster med utsida i färg är aluminium ett smart val.

Denna konstruktion är CE-märkt Denna konstruktion är P-märkt 10 års garanti för funktion och glas 30 års garanti mot röta Elitfönster På Plats är en bekväm helhetslösning för dig som enkelt vill byta fönster eller dörrar i ditt hem. Besök www.elitfonsterpaplats.se för mer information.

Alu Vrid Utsida Öppet

Elitfönster Original Alu
Vrid
Ett vridhängt fönster öppnas utåt och kan vridas runt 180 grader utanför fasaden så att båda sidorna kan putsas inifrån. Vridfönster är bättre balanserade än sidohängda fönster och de kärvar aldrig. Fönstren har inbyggd öppningspärr och vädringsfunktion. Erbjuds även som flerluft och i kombinationer.

Läs mer

Alu Sidhängt Utsida Öppet

Elitfönster Original Alu
Sidhängt
Sidhängt utåtgående fönster har gångjärn längs ena kanten på klassiskt vis. Erbjuds även som flerluft och i kombinationer.

Läs mer

Alu Fast Utsida 1

Elitfönster Original Alu
Fast karm
Fönster med fast karm är inte öppningsbart och väger mindre än öppningsbara fönster, därför kan det tillverkas i större storlekar. De placeras ofta i anslutning till altandörrar. Erbjuds även som flerluft och i kombinationer.

Läs mer

Alu Överkant Utsida Öppet

Elitfönster Original Alu
Överkantshängt
Utåtgående fönster med gångjärn placerade i bågens överkant.

Läs mer

Alu Altandörr Bröstning Utsida Öppet

Elitfönster Original Alu
Altandörr
Altandörrarna, också kallad fönsterdörr, tillverkas som utåtgående enkel- eller pardörrar. Altandörrarna finns i olika varianter, helglasad, glasad underdel eller valfri bröstning.

Läs mer

Specifikation

  • Typ: Utåtgående
  • Material: Trä/Aluminium
  • Konstruktion: 3-glas
  • Impregnering: Ja
  • Karmdjup: 115 mm
  • Handtag: Hoppe Pure
  • StormTite: Ja
  • P-märkning: Ja
  • CE-märkning: Ja

Produktblad & kulörguide

Produktblad

Elitfönsters kulörguide


Passiv

Passiv

Ett riktigt energieffektivit paket och ett aktivt miljöval. Den unika glaslösningen gör fönstret ytterst välisloerat.

Ett riktigt energieffektivt paket och ett aktivt miljöval. Den unika glaslösningen gör fönstret ytterst välisolerat. Paketet innehåller dubbla energiglas med isolerande kryptongas i båda glasmellanrummen vilket ledet till det mycket låga U-värdet: 0,8. Passiv-paketet gör att ditt fönster släpper ut minimalt med inomhusvärme. Det i sin tur gör att kondens, ett naturligt fenomen, kan uppstå på utsidan.

Secure

Secure

Paketet för fönster och altandörrar i utsatta lägen. Utmärkt val för dig som ställer höga krav på säkerhet och vill försvåra för tillfällighetstjuven.

Paketet för fönster och altandörrar i utsatta lägen. Utmärkt val för dig som ställer höga krav på säkerhet och vill försvåra för tillfällighetstjuven. Styrkan sitter i konstruktionen, Inre förstärkningar och extra skyddsplåtar på känsliga ställen. Fönster och altandörr med secure-paketet har genomgått ett flertal hårda tester som till exempel statisk belastning, dynamisk påverkan och manuellt angreppstest med verktyg. Säkerhetslösning klass RC2N. För extra säkerhet välj till skyddsklassat laminerat glas (extra tillval).

Hitta återförsäljare nära dig

Försäljning av Elitfönsters produkter sker endast via våra återförsäljare. Hos våra återförsäljare får du hjälp med ditt val av fönster. Ett antal av dem har även utställningar där du i lugn och ro kan titta och känna på våra gedigna fönster.

(Sök på stad)

Återförsäljare

Återförsäljare med utställning