Till butiken Elitfönster - Part of Inwido

Elitfönster Vision

Modern Design

Med båge är Elitfönster Vision vårt modernaste fönster, du får maximalt med glasyta. Fasadsidan är beklädd av tålig aluminium som ökar fönstrets kvalitet och livslängd och gör utsidan så gott som underhållsfri. Genom att välja aluminium får fönstrets trädelar ett förstärkt skydd mot väder, vilket resulterar i att fönstret är näst intill underhållsfritt. Elitfönster Vision har 3-glasruta med mycket god isoleringsförmåga, U-värde 0,9 är standard. För dig som vill ha en utsida i färg hjälper vi dig att hitta rätt.

Denna konstruktion är CE-märkt Denna konstruktion är P-märkt 10 års garanti för funktion, glas och röta

AVH utvändigt

Elitfönster Vision
Vrid
Vridfönster öppnas utåt och kan vridas runt 180 grader utanför fasaden så att båda sidorna kan putsas inifrån. Vridfönster är bättre balanserade än sidohängda fönster och de kärvar aldrig. Fönstren har inbyggd öppningspärr och vädringsfunktion.

Läs mer

Alu Sidhängt Utsida Öppet

Elitfönster Vision
Sidhängt
Sidhängt utåtgående fönster har gångjärn längs ena kanten på klassiskt vis. Sidhängda fönster i Elit Vision har samma konstruktion/profiler som Elit Original Alu, men med nedsänkta handtag som matchar övriga modeller i Elit Vision.

Läs mer

AVKB Insida

Elitfönster Vision
Fast karm
Fönster med fast karm är inte öppningsbart. De placeras ofta i anslutning till altandörrar. Denna fast karm har en blindbåge för att tillgodose linjering mellan vridfönster och fast karm.

Läs mer

Alu Fast Utsida 1

Elitfönster Vision
Fast karm
Fönster med fast karm är inte öppningsbart. De placeras ofta i anslutning till altandörrar.

Läs mer

Alu Altandörr Helglas Utsida Öppet

Elitfönster Vision
Altandörr
Altandörrarna, också kallad fönsterdörr, tillverkas som utåtgående enkel- eller pardörrar. Dörrarna finns helglasade eller med glasad underdel. Altandörrar i Elit Vision har samma konstruktion/profiler som Elit Original Alu, men med nedsänkta handtag som matchar övriga modeller i Elit Vision.

Läs mer

Specifikation

  • Typ: Utåtgående
  • Material: Trä/Aluminium
  • Konstruktion: 3-glas
  • Impregnering: Ja
  • Karmdjup: 115 mm
  • Handtag: Hoppe Pure
  • StormTite: Ja
  • P-märkning: Ja
  • CE-märkning: Ja

Produktblad & kulörguide

Produktblad Vision

Elitfönsters kulörguide


Hitta återförsäljare nära dig

Hos våra återförsäljare får du hjälp med ditt val av fönster. Ett antal av dem har även utställningar där du i lugn och ro kan titta och känna på våra gedigna fönster.

(Sök på stad)

Återförsäljare

Återförsäljare med utställning