Anpassningar

Anpassningar

Anpassningar av produkten är en del av ett fönsterköp då behov och önskemål skiljer sig från olika projekt och byggnationer. Vi har samlat en del av våra vanligaste anpassningsmöjligheter här under Anpassningar. Om Du inte hittar det Du söker så kanske det finns under kategorin Tillval & Tillbehör.

Glasat balkongräcke

Anpassningar

Integrerat glasat balkongräcke finns som tillval på våra inåtgående fönsterdörrar i bredd från 8M till 12M.

Läs mer

Anpassningar

Ibland kan ett fasadfönster vara den enkla lösningen på en design- eller byggteknisk lösning. Välj mellan fyllning av glas, plåt eller skiva för att finna den rätta lösningen och utseendet till din fasad.

Läs mer

Fyllning.jpg

Anpassningar

Våra fönsterprodukter kan i de flesta fall kompletteras med en tät fyllningsdel. Detta ger både ett snyggt utseende och en prestandahöjning, möjligheten att montera radiator innebär även en praktisk fördel. Se nedan för detaljritningar på olika fyllningsalternativ.

Läs mer

Infastning.jpg

Anpassningar

Beställ fönsterprodukten förberedd för infästning av utvändigt tillbehör. Utförande och belastningsbedömning i samråd med oss.

Läs mer

Hornstolpe.jpg

Anpassningar

För ett enkelt och smidigt hörnmontage erbjuder Elitfönster en hörnstolpe anpassad för montage ihop med Elitfönster Harmoni och Original Alu Objekt.

Läs mer

Tillganglighet.png

Anpassningar

Alternativ invändig lösning för att klara gällande tillgänglighetskrav enligt BBR och Bygga Ikapp, ek-kil med lutning på 6,2 grader.

Läs mer

Tillaggstjanster.jpg

Anpassningar

Erfarenhet visar att nära samarbete och användande av välutvecklade logistiklösningar ökar effektiviteten på en byggplats, vilket därmed sänker projektets totalkostnad. Vi effektiviserar våra logistiklösningar och erbjuder därför ett flertal alternativ vilka presenteras här nedan. Beställ önskad logistiklösning samtidigt som fönsterprodukterna. Läs mer i vår broschyr.

Läs mer

Specifikation

  • Typ:
  • Material:
  • Konstruktion:
  • Impregnering:
  • Karmdjup:
  • Handtag:
  • StormTite:
  • P-märkning:
  • CE-märkning:

Produktblad & kulörguide


Hitta återförsäljare nära dig

Försäljning av Elitfönsters produkter sker endast via våra återförsäljare. Hos våra återförsäljare får du hjälp med ditt val av fönster. Ett antal av dem har även utställningar där du i lugn och ro kan titta och känna på våra gedigna fönster.

(Sök på stad)

Återförsäljare

Återförsäljare med utställning