Elitfönster Vision

Forskning visar att dagsljus hjälper oss att må bra och sova bättre. Och vi bor alla i ett klimat som gör att vi tillbringar mindre tid utomhus. När vi utvecklade Elitfönster Vision var därför målet att skapa fönster med maximal andel glasyta som släpper in så mycket dagsljus som möjligt. Elitfönster Vision, stilrena fönster och altandörrar med stort ljusinsläpp och vackra smala fönsterbågar. Utsidan är beklädd av tålig aluminium som ökar fönstrets kvalitet och livslängd och gör utsidan så gott som underhållsfri. Elitfönster Vision har 3-glasruta med mycket god isoleringsförmåga och är energimärkt. U-värde 0,9 är standard och 0,8 finns som tillval. Elitfönster Vision är både P-märkt och energimärkt samt har hela 10 års rötskyddsgaranti.

Denna konstruktion är CE-märkt Denna konstruktion är P-märkt 10 års garanti mot röta, kondens mellan glas samt på beslag och funktion

Hitta återförsäljare nära dig

Försäljning av Elitfönsters produkter sker endast via våra återförsäljare. Hos våra återförsäljare får du hjälp med ditt val av fönster. Ett antal av dem har även utställningar där du i lugn och ro kan titta och känna på våra gedigna fönster.

(Sök på stad)

Återförsäljare

Återförsäljare med utställning