Hitta återförsäljare

Hustillverkare, riksbyggare & arkitekter

Elitfönster AB är med sitt breda sortiment Sveriges ledande fönstertillverkare med småländska traditioner sedan 1924. Elitfönster, som ingår i börsnoterade Inwido-koncernen och finns representerat över hela Sverige.
Elitfönster AB marknadsför starka varumärken som bland annat Elitfönster, Hajom, SnickarPer och Diplomat. Elitfönsters huvudkontor ligger i Vetlanda och produktionen sker i Vetlanda och Lenhovda. Med nästan 100 års erfarenhet av att tillverka fönster med kvalitet och hantverkskunskap vet vi att varje fönster har sin speciella roll och uppgift. Därför gör vi olika fönster, för alla olika människor, alla olika hus, och alla olika behov. Välkommen till Elitfönster.

Nyhet! Bättre mobiltäckning med integrerad antenn

Elitfönster Access är framtidens fönster som underlättar förbindelsen för mobiltelefoni och dataöverföring inomhus.

Vårt erbjudande i en katalog

Elitfönster AB är med sitt breda sortiment Sveriges ledande fönstertillverkare med småländska traditioner sedan 1924.
Vår katalog innehåller hela Elitfönster ABs utbud mot industri och hustillverkare: Elitfönster, SnickarPer, Diplomat och Hajom.

Hållbara fönster

Vi är ledande inom miljöarbete och har medverkat till de flesta innovationerna i vår bransch, bland annat har vi haft och har fortfarande en central roll inom utvecklingen av energieffektiva fönster. Vår snart 100-åriga erfarenhet har lärt oss förstå vårt varierande klimat, de olika behoven i våra hem och de olika stilarna på våra hus. Och självklart värdet av att arbeta alltmer hållbart både socialt och ekonomiskt med minsta möjliga miljö- och klimatpåverkan.

BIM - Byggnads Informations Modellering

Med BIM modeller av våra fönster och dörrar kan alla medverkande parter i ett projekt, såsom arkitekter, ingenjörer och andra specialister, samlas kring en och samma 3D-modell och få en virtuell överblick vilket underlättar för samordning och förhindrar felaktiga val.

Hitta återförsäljare nära dig

Försäljning av Elitfönsters produkter sker endast via våra återförsäljare. Hos våra återförsäljare får du hjälp med ditt val av fönster. Ett antal av dem har även utställningar där du i lugn och ro kan titta och känna på våra gedigna fönster.

Sök efter återförsäljare på stad eller
Återförsäljare Återförsäljare med utställning

Vi finns på ett hundratal orter runt om i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare nära dig.