Hitta återförsäljare

Filmer om och med Elitfönster

Kika igenom vår produktionsfilm, varumärkesfilm eller våra monteringsfilmer.

För fler filmer kan du besöka vår Youtube-kanal.

Vi är ett land som är olika. Det är olika väder. Olika landskap. Vi bor olika. Vi lever olika. Vi har olika smak. Och olika bakgrund. När du ska välja fönster är det bra att känna till att alla fönster heller inte är lika. Våra fönster har vi tillverkat med kvalité och hantverkskunskap i 93 år. Erfarenhet som lärt oss förstå vad som passar till just dig och ditt boende. Det är därför du hos oss har så mycket att välja på. Vi brukar säga att vi har fönster för alla olika.
Vi har tillverkat fönster sedan 1924. Erfarenheten har lärt oss förstå vad som passar till just dig. Vi gör fönster för alla olika.
Går det att montera fönster mitt i vintern? Björn Christiernsson besöker Åre för att hjälpa till med ett fönstermontage i ett minst sagt krävande klimat.
Rätt fönster på rätt plats. Var och hur man bor ställer olika krav på ens fönster. Här hjälper Björn Chistiernsson Adam och Desireé som har fått ett oväntat bullerproblem.
Ut med det gamla och in med det nya. Charles, som är en lokal snickare, hjälper Björn att montera Adams och Desireés första bullerdämpande fönster.
Altanen är det vanligaste stället där inbrottstjuven tar sig in i huset. Hur ska man då tänka när man sätter in en ny altandörr? Björn Cristiernsson och snickaren Mats ger sin syn på saken.
Det är dags att montera in altandörren. Vad ska man tänka på vid montaget och vad är det egentligen som gör dörren inbrottssäker?

Hitta återförsäljare nära dig

Försäljning av Elitfönsters produkter sker endast via våra återförsäljare. Hos våra återförsäljare får du hjälp med ditt val av fönster. Ett antal av dem har även utställningar där du i lugn och ro kan titta och känna på våra gedigna fönster.

Sök efter återförsäljare på stad eller
Återförsäljare Återförsäljare med utställning

Vi finns på ett hundratal orter runt om i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare nära dig.