Till butiken Elitfönster - Part of Inwido

Filmer om och med Elitfönster

Vi har tillverkat fönster sedan 1924. Erfarenheten har lärt oss förstå vad som passar till just dig. Vi gör fönster för alla olika.
Hur vet jag att det är dags att byta fönster? Björn Christiernsson träffar Andreas som är platschef för STF Blåhammaren fjällstation. Där hjälper Björn Andreas med val av fönster och annat man bör tänka på när man ska byta fönster.
Går det att montera fönster mitt i vintern? Björn Christiernsson besöker Åre för att hjälpa till med ett fönstermontage i ett minst sagt krävande klimat.
Rätt fönster på rätt plats. Var och hur man bor ställer olika krav på ens fönster. Här hjälper Björn Chistiernsson Adam och Desireé som har fått ett oväntat bullerproblem.
Ut med det gamla och in med det nya. Charles, som är en lokal snickare, hjälper Björn att montera Adams och Desireés första bullerdämpande fönster.
Altanen är det vanligaste stället där inbrottstjuven tar sig in i huset. Hur ska man då tänka när man sätter in en ny altandörr? Björn Cristiernsson och snickaren Mats ger sin syn på saken.
Det är dags att montera in altandörren. Vad ska man tänka på vid montaget och vad är det egentligen som gör dörren inbrottssäker?

Hitta återförsäljare nära dig

Hos våra återförsäljare får du hjälp med ditt val av fönster. Ett antal av dem har även utställningar där du i lugn och ro kan titta och känna på våra gedigna fönster.

(Sök på stad)

Återförsäljare

Återförsäljare med utställning