Till butiken Elitfönster På Plats

Om Elitfönster - Hela Sveriges fönster

Vi har tillverkat fönster i Sverige sedan 1924. Det sitter ett Elitfönster i varje hörn av vårt avlånga land, från norr till söder, från slott till koja. Elitfönster är hela Sveriges fönstertillverkare.

På Elitfönster har vi tillverkat fönster sedan 1924.

Idag erbjuder vi fönster och fönsterdörrar för allt mellan ensligt belägna småhus till stora byggprojekt. Det är alltid våra kunders behov som styr vår utveckling, både vad gäller produkter och organisation. Vi är ledande inom miljöarbete och har medverkat till de flesta innovationerna i vår bransch, bland annat har vi haft och har fortfarande en central roll inom utvecklingen av energieffektiva fönster. Majoriteten av våra produkter säljs i Sverige genom ett rikstäckande nät av ca 400 kunniga byggfackhandlare och genom en egen säljkår.

Huvudkontoret ligger i Vetlanda

Kontor och fabrik finns i Vetlanda och Lenhovda. Säljkontor finns i Växjö, Vetlanda, Stockholm och Malmö. 
Kontaktuppgifter »

We are Inwido

Inwido är Europas största leverantör av fönster och en av de ledande dörrleverantörerna.  Med över 200 års erfarenhet är vi fokuserade på alltid förbättra kvalitet och kompetens. Genom att ständigt interagera med konsumenterna kan vi erbjuda smarta lösningar som förbättrar människors liv i hemmet.

Inwido Sveriges varumärkesportfölj inkluderar:  DiplomatdörrarElitfönsterERA FönsterHajomOutline och SnickarPer.

 

Läs mer om vår historia >

Hitta återförsäljare nära dig

Hos våra återförsäljare får du hjälp med ditt val av fönster. Ett antal av dem har även utställningar där du i lugn och ro kan titta och känna på våra gedigna fönster.

(Sök på stad)

Återförsäljare

Återförsäljare med utställning