Till butiken Elitfönster På Plats

Om Elitfönster - Hela Sveriges fönster

Vi har tillverkat fönster i Sverige sedan 1924. Det sitter ett Elitfönster i varje hörn av vårt avlånga land, från norr till söder, från slott till koja. Elitfönster är hela Sveriges fönstertillverkare.

På Elitfönster har vi tillverkat fönster sedan 1924.

Idag erbjuder vi fönster och fönsterdörrar för allt mellan ensligt belägna småhus till stora byggprojekt. Det är alltid våra kunders behov som styr vår utveckling, både vad gäller produkter och organisation. Vi är ledande inom miljöarbete och har medverkat till de flesta innovationerna i vår bransch, bland annat har vi haft och har fortfarande en central roll inom utvecklingen av energieffektiva fönster. Majoriteten av våra produkter säljs i Sverige genom ett rikstäckande nät av ca 400 kunniga byggfackhandlare och genom en egen säljkår.

Huvudkontoret ligger i Vetlanda

Kontor och fabrik finns i Vetlanda och Lenhovda. Säljkontor finns i Växjö, Vetlanda, Stockholm och Malmö. 
Kontaktuppgifter »

Elitfönster AB

Elitfönster AB är med sitt breda sortiment Sveriges ledande fönstertillverkare med snart 100-åriga småländska traditioner. Elitfönster, som ingår i börsnoterade Inwido-koncernen, omsatte cirka 1,9 miljarder kronor under 2017. Företaget har cirka 1000 anställda och finns representerat över hela Sverige.

Varumärkesportföljen inkluderar:  DiplomatdörrarElitfönsterHajomOutline och SnickarPer.

 

Läs mer om vår historia >

Hitta återförsäljare nära dig

Hos våra återförsäljare får du hjälp med ditt val av fönster. Ett antal av dem har även utställningar där du i lugn och ro kan titta och känna på våra gedigna fönster.

(Sök på stad)

Återförsäljare

Återförsäljare med utställning