Paket

Tillvalspaket för att utrusta ditt fönster eller dörr med.

Secure / Protect

Passar för fönster och altandörrar i utsatta lägen. Utmärkt val för dig som ställer höga krav på säkerhet och vill försvåra för tillfällighetstjuven. Styrkan sitter i konstruktionen som har inre förstärkningar och extra skyddsplåtar på känsliga ställen. Fönster och altandörr med secure-paketet har genomgått ett flertal hårda tester som till exempel statisk belastning, dynamisk påverkan och manuellt angreppstest med verktyg. Säkerhetslösning klass RC2N i grundutförande. För extra säkerhet välj till skyddsklassat laminerat glas (extra tillval). Detta paket erbjuds till Elitfönster Original Alu (Secure) och Elitfönster Original Alu Objekt (Protect).

Passiv / Energy

Ett riktigt energieffektivt paket och ett aktivt miljöval. Den unika glaslösningen gör fönstret ytterst välisolerat. Paketet innehåller dubbla energiglas med isolerande kryptongas i båda glasmellanrummen vilket ledet till det mycket låga U-värdet 0,8. Passiv-paketet gör att ditt fönster släpper ut minimalt med inomhusvärme. Det i sin tur gör att kondens, ett naturligt fenomen, kan uppstå på utsidan. Detta paket erbjuds till Elitfönster Original Alu (Passiv) och Elitfönster Vision (Passiv) och Elitfönster Original Alu Objekt (Energy).

Hitta återförsäljare nära dig

Försäljning av Elitfönsters produkter sker endast via våra återförsäljare. Hos våra återförsäljare får du hjälp med ditt val av fönster. Ett antal av dem har även utställningar där du i lugn och ro kan titta och känna på våra gedigna fönster.

(Sök på stad)

Återförsäljare

Återförsäljare med utställning