Hitta återförsäljare

Aluminiumfönster - minst underhåll och mest skydd

Aluminiumfönster är en trygg och bekväm fönsterkonstruktion. Med Aluminiumfönster från Elitfönster får du en stabil stomme och insida av trä samt en väderbeständig och underhållsfri utsida av aluminium.

Aluminiumfönster, träfönster beklätt med en aluminiumutsida.

Stommen är alltså av trä och givetvis fuskar vi inte med den bara för att utsidan skyddas av aluminium, minst fyra millimeters impregnering gäller här också. Därför kan du få 30 års garanti mot röta på vårt storsäljande aluminiumfönster, Elitfönster Original Alu

Underhållsfria fönster

Elitfönsters aluminiumfönster är så nära underhållsfria du kan komma. Du slipper skrapa, slipa och måla. Det vill säga det underhåll som tar mest tid med träfönster. Passar du dessutom på att beställa vårt självrengörande glas så räcker det att regnet spolar av fönstren då och då för att de ska hållas rena och fina.

Energieffektiva

Med våra aluminiumfönster får du mellan 0,8 och 1,2 i u-värde.

Liva upp med färg

Beställer du aluminiumfönster kan du få dem i nästan vilken färg som helst, åtminstone i vilken NCS-S- eller RAL-färg som helst (det blir några tusen att välja på). Vi har tolv standardfärger som du kan välja utan extra kostnad.

Med Aluminiumfönster från Elitfönster får du lättskötta, stabila och energieffektiva fönster som håller i många år.

 

För vem passar rena träfönster? >

Hitta återförsäljare nära dig

Försäljning av Elitfönsters produkter sker endast via våra återförsäljare. Hos våra återförsäljare får du hjälp med ditt val av fönster. Ett antal av dem har även utställningar där du i lugn och ro kan titta och känna på våra gedigna fönster.

Sök efter återförsäljare på stad eller
Återförsäljare Återförsäljare med utställning

Vi finns på ett hundratal orter runt om i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare nära dig.