Jobba hos oss

Utvecklas och trivs hos Elitfönster

På Elitfönster ligger vår styrka i att vi alla är olika men att vi har samma mål och värderingar. För att tydliggöra våra värderingar i vårt dagliga arbete har vi tagit fram gemensamma kärnvärden som ska ge oss hjälp på vägen – enkelhet, hållbarhet och kvalitet på småländska.

Anställda på Elitfönster

Våra kärnvärden

Vägledning i vårt dagliga arbete mot våra mål

Enkelhet

Vi strävar efter enkelhet i allt vi gör. Vår kunskap förenklar och vi är experterna så att kunden slipper vara det. Vi pratar så att folk begriper och vi har båda fötterna stadigt på jorden.

Hållbarhet

Vi tillverkar fönster som håller länge, för att vår miljö ska göra detsamma. Vi vill ha långvariga relationer och vara en hållbar arbetsgivare där alla kan känna arbetsglädje och utvecklas.

Kvalitet

Vi tillverkar de bästa fönstren och har de längsta garantierna. Vi är trygga i vår kunskap och prioriterar kvalitet i vårt sätt att arbeta samt i våra relationer. Vi håller vad vi lovar!

På småländska

Allt vi gör, gör vi på småländska. Vi är envisa och ger oss inte. Vi har ett affärsmannaskap som driver oss framåt och vi kommer på kluriga lösningar när det krävs.

Lediga tjänster

Jobbmöjligheter som matchar dig och dina kompetenser

Vill du bli en del av Elitfönster? Här publicerar vi löpande våra lediga jobb.
Vi ser fram emot din ansökan.

Vid förfrågningar gällande praktik, examensarbete och liknande kan du nå oss på jobbahososs@elitfonster.se.

Vi är Elitfönster

Elitfönster vore inte 100 år utan alla våra fantastiska medarbetare! Därför lyfter vi under vårt jubileumsår fram och hyllar några av våra stjärnspelare som gjort att vi kan se fram emot ytterligare 100 år. 

Läs mer om Gunilla, Kalle, Erica och många fler!

Medarbetare i Elitfönsters produktion

Så är vi en attraktiv arbetsplats

Relationen med våra medarbetare bygger på ömsesidig respekt och förtroende. Vi tror starkt på sambandet mellan våra medarbetares engagemang och kompetens och de resultat vi uppnår. Vi jobbar målmedvetet för att vara en attraktiv arbetsplats med goda arbetsvillkor, förmåner, kontinuerlig och relevant kompetensutveckling och med att säkerställa att våra medarbetare behandlas likvärdigt.

Genom regelbundna medarbetarundersökningar följer vi upp hur våra medarbetare trivs och upplever sin arbetsvardag.

Friskvård - Löpning

Förmåner

Våra medarbetare är vår främsta styrka. Därför vill vi visa vår uppskattning genom riktigt bra förmåner. 

Vi erbjuder friskvård, pensionsrådgivning, förstärkt föräldraförsäkring, arbets- och skyddsglasögon, rabatter och erbjudanden samt gruppförsäkring. Vi samlar alla förmåner i vår förmånsportal Förmånsfönstret där våra medarbetare enkelt kan ta del av aktuella förmåner.  

Medarbetare på Elitfönster

Smart, smidigt och säkert

Ta maskinkörkort hos Elitfönster

För kvalitetsteknikern Robert Rask är kvaliteten i arbetsskyddet lika viktig som kvaliteten i produkten. Med körkort för maskiner och mer utbildning om arbetsmiljö och säkerhet säkerställer Elitfönster både en säker arbetsmiljö och en kvalitativ produkt. 

Medarbetare på Elitfönster

Systematiskt arbetsmiljöarbete

Vi bedriver ett systematiskt arbetsmiljöarbete för att förebygga fysisk och psykosocial ohälsa. Vi jobbar aktivt på flera plan för att se till att våra arbetsplatser är trygga och säkra, både med riskanalyser och säkerhetsförbättrande åtgärder men även med vår alkohol- och drogpolicy.

Varje medarbetare har insikt om vad arbetet innebär, har tydliga målsättningar för sitt arbete och rätt kompetensnivå för att kunna nå dessa mål. Alla bidrar till ett gott samarbete, en god gemenskap samt en känsla av trygghet och uppskattning på arbetsplatsen.

Elitfönster

Historia och hållbarhet

Lenhovda snickerifabrik
Vår historia

Allt vi gör, gör vi på småländska. Så har det alltid varit, i snart hundra år. 1924 startades Lenhovda Snickerifabrik av några lokala bönder. Den småländska tegen var mager, men skogen trivdes och människorna var driftiga. Då som nu.

Skog ovanifrån
Hållbarhet

Vår målsättning är att våra produkter ska tillföra större klimatnytta under användningen än den klimatpåverkan som orsakas för att tillverka dem. Vi jobbar även kontinuerligt med att säkerställa en trygg, säker och hållbar arbetsmiljö för våra medarbetare.