Byta fönster med Elitfönster På Plats

Ett bekvämt, enkelt och tryggt fönsterbyte

Funderar du på att byta fönster? Vill du luta dig tillbaka och låta proffsen göra jobbet åt dig? Med Elitfönster På Plats får du ett komplett fönsterbyte, där allt som behövs för att byta fönster ingår. Elitfönster med montage, helt enkelt.

Två montörer bär ett fönster

Det här är Elitfönster På Plats

Elitfönster På Plats är ett servicekoncept från Elitfönster, med 30 års erfarenhet av att byta fönster. Huvudkontoret ligger i småländska Jönköping, och de utför fönsterbyten i hela Sverige med hjälp av sina lokala fönsterrådgivare och noga utvalda montörer. Elitfönster På Plats har Sveriges nöjdaste kunder inom kategorin fönsterinstallation på Trustpilot och år 2023 blev deras montage certifierat av RISE.

 

Så här byter du fönster med Elitfönster På Plats

När du beställer Elitfönster med montage får du ett bekvämt, enkelt och tryggt fönsterbyte. Du behöver inte tänka på att köpa in material, lyfta tunga fönster eller hitta rätt snickare. Elitfönster På Plats tar hand om hela fönsterbytet åt dig. Så här går det till när du byter fönster med Elitfönster På Plats.

 

Du får en kostnadsfri offert på ditt fönsterbyte

Du får alltid gratis rådgivning och en kostnadsfri offert på ett komplett fönsterbyte. Priset i offerten är fast och i den ingår allt som behövs för att byta fönster. Du behöver därför inte oroa dig för skenande kostnader eller över att ha glömt något. När du bokar ett gratis hembesök så kommer en fönsterrådgivare från Elitfönster På Plats hem till dig och ger råd kring ditt fönsterbyte.

 

Det här ingår i din offert på ett komplett fönsterbyte:

 • Produkter (småländska fönster och dörrar)
 • Fönster och dörrar med specialmått
 • Kringmaterial (lister, foder, skruv, isolering övrigt material)
 • Hemleverans av dina nya fönster
 • Montering av fönster (rese- och arbetskostnader)
 • Grovstädning
 • Bortforsling av dina gamla fönster och dörrar
 • Generösa garantier på fönster, dörrar, tillbehör och montage
Fönsterrådgivare och kund tittar i katalog

Elitfönster På Plats gör en kontrollmätning hemma hos dig

För att dina nya fönster och dörrar ska passa perfekt i just ditt hus kommer en montör från Elitfönster På Plats hem till dig och kontrollerar alla mått. Du behöver inte tänka på om måtten blir rätt eftersom Elitfönster På Plats alltid tar på sig måttansvaret.

 

Dina nya fönster och dörrar tillverkas och levereras direkt hem till ditt hus

Dina nya fönster och dörrar tillverkas i våra småländska fabriker. Speciellt tillverkade för ditt hus. När dina produkter är klara packas de på pall och levereras direkt hem till ditt hus. Du behöver inte vara hemma vid själva leveransen, det enda du behöver göra är att plocka in invändiga lister och foder. Sedan blir du kontaktad av en montör från Elitfönster På Plats som bokar in en tid för montagestart.

 

Utbildade och erfarna montörer byter dina fönster och dörrar

Elitfönster På Plats montörer kommer hem till dig och monterar dina nya fönster och dörrar. Du kan luta dig tillbaka och se på, medan proffsen gör hela jobbet åt dig! Bekvämt, enkelt och tryggt fönsterbyte.

Montör från Elitfönster På Plats

Slutkontroll och generösa garantier på hela fönsterbytet

När allt är klart görs en slutkontroll, för att se till att du är nöjd med resultatet av ditt fönsterbyte. Därefter får du din garantisedel, med generösa garantier på hela fönsterbytet: dina nya fönster och dörrar, montaget och tillbehör. Med Elitfönster På Plats får du ett fönsterbyte som alltid är mätt, monterat och garanterat.

 

Med Elitfönster På Plats får du följande garantier:

 • 30 års garanti mot röta för Elitfönster Original Alu
 • 20 års garanti mot röta för Elitfönster Original Trä
 • 10 års funktionsgaranti på fönster
 • 20 års formgaranti på ytterdörrar
 • 3 års garanti på montaget
 • 2 års funktionsgaranti på persienner och myggnät
 • 2 års garanti på listverk
 • 2 års garanti på beslagspaket och Yale doorman

Boka gratis hembesök

Få en kostnadsfri offert på fönsterbyte

Dina fördelar

Därför ska du välja Elitfönster På Plats

Äldre par med fönsterrådgivare från Elitfönster På Plats
Sveriges nöjdaste kunder

Elitfönster På Plats har Sveriges nöjdaste kunder inom kategorin fönsterinstallation på Trustpilot. Ett tryggt val för dig när du behöver byta fönster.

Montör som mäter ett fönster
Certifierat montage

Med ett certifierat montage får du en hög kvalitet på fönsterbytet. Du behöver inte heller tänka på att hitta rätt snickare, Elitfönster På Plats montörer gör hela jobbet åt dig.

Kund vid ett fönster
Marknadens bästa fönster

Vill du också ha fönster som är bäst i test? Med Elitfönster På Plats får du testvinnande produkter från Elitfönster med upp till 30 års garanti.

Skog i Småland
Sveriges miljövänligaste tillverkare

Vi ger mer än vi tar. Idag har vi marknadens bästa miljövarudeklarationer och mycket låga klimatavtryck sett till hela livscykeln.