Hitta återförsäljare

Persienn

Passa på att komplettera med skräddarsydda persienner, tunna och diskreta med perfekt passform. Alla persienner har två års garanti gällande dess funktion. För mer detaljerad information om respektive variant se faktaknapparna nedan.

Persienn

Ett klassiskt sol- och insynsskydd. Invändigt monterad persienn med snyggt designad överlist som går nära glaset för bästa funktion. När persiennen är nedfälld hålls den på plats med magneter som fästes i fönstrets nederkant. Persiennen går att beställa med flera olika kulörer på lamellerna medan lister, linhållare och vridstång endast finns i vit kulör. Persiennerna passar till utåtgående trä och trä/aluminium fönster i 3-glasutförande, samt till inåtgående trä/aluminium fönster i 2+1 och 3-glasutförande. Välj mellan båg- eller karmmonterad modell beroende på fönstrets funktion och andra tillval eller tillbehör. Persiennen finns med höger eller vänster reglagesida (kan ej skiftas), lamellerna ställs i valfritt läge med hjälp av vridstången.

Produktblad Elitpersienn Produktblad persienn Stil Persienn SundaHus Persienn Solfaktor Montageanvisning, Persienn Montageanvisning, Persienn Stil Definition, monterad persienn Persienn barnsäkert

Mellanglaspersienn

Ett solskydd anpassat för den kopplade fönsterprodukten där persiennen sitter mellan det yttre och det mellersta glaset. Snyggt, enkelt och lätt vid städning. Persiennen går att beställa med flera olika kulörer på lamellerna medan linhållare och vridstång endast finns i vit kulör. Vi levererar alltid mellanglaspersiennen monterad i fönstret. Alla mellanglaspersienner från Elitfönster är utrustad med en egenutvecklad snörledare som hjälper till att motverka kondens mellan glasen, patenterad och testad hos Rise genom SP-metod 0736 gällande förekomst av kondens. Persiennen finns med höger eller vänster reglagesida (kan ej skiftas). På sidhängda är det vanligast att reglagen placeras på gångjärnssidan, tänkt dock på att om den invändiga fönstersmygen placeras nära fönsterbågen kan det vara klokt att istället välja placering av reglagen på handtagssidan för att inte begränsa öppningsvinkeln.

Handhavande mellanglaspersienn Persienn SundaHus Persienn Solfaktor Montageanvisningar Definition, monterad persienn Persienn barnsäkert Produktblad

Persienn Plus

Persienn Plus är en utveckling av den klassiska persiennen. En persienn utan draglina och förspända linor som ger steglös manövrering med hjälp av handtag på persiennens underlist. Vinkel på lameller ställs med vridstång. Enklare montage som klarar kraven för barnsäkerhet oavsett fönstrets placering. Persienn Plus går att beställa med flera olika kulörer på lamellerna medan lister och vridstång endast finns i vit kulör. Persiennerna passar till utåtgående trä och trä/aluminium fönster i 3-glasutförande, samt till inåtgående trä/aluminium fönster i 2+1 och 3-glasutförande. Persiennen finns med höger eller vänster reglagesida (kan ej skiftas).

Persienn SundaHus Persienn Solfaktor Definition, monterad persienn Persienn barnsäkert Montageanvisning, Persienn Plus Produktblad, Persienn Plus

Hitta återförsäljare nära dig

Försäljning av Elitfönsters produkter sker endast via våra återförsäljare. Hos våra återförsäljare får du hjälp med ditt val av fönster. Ett antal av dem har även utställningar där du i lugn och ro kan titta och känna på våra gedigna fönster.

Sök efter återförsäljare på stad eller
Återförsäljare Återförsäljare med utställning

Vi finns på ett hundratal orter runt om i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare nära dig.