Persienn

Passa på att komplettera med skräddarsydda persienner, tunna och diskreta med perfekt passform. Alla persienner har två års garanti på dess funktion.

Persienn

Klassiskt solskydd. Invändigt monterad persienn med snyggt designad överlist som går nära glaset. När persiennen är nedfälld hålls den på plats med magneter som fästes i fönstrets nederkant. Persiennen går att beställa i flera olika kulörer medan lister, linhållare och vridstång finns i vit kulör. Persiennerna passar till utåtgående trä och trä/alu-fönster i 2- och 3-glasutförande, samt till inåtgående trä/alu-fönster i 2+1-, 2- och 3-glasutförande.

Persienn SundaHus Persienn Solfaktor Montageanvisning, Persienn Definition, monterad persienn Persienn barnsäkert Produktblad, Persienn

Mellanglaspersienn

Klassiskt solskydd som låter dig ställa in ljuset som faller in i rummet. Persienn som placeras mellan glasen i en kopplad fönsterkonstruktion (2+1-glasutförande). Mellanglaspersienner levereras alltid monterad i fönstret. Persiennen går att beställa i flera olika kulörer. Motorstyrning finns som tillval. Nu utrustad med vår nya Elitfönster Snörledare som motverkat kondens.

Persienn SundaHus Persienn Solfaktor Montageanvisningar Definition, monterad persienn Persienn barnsäkert Produktblad

Persienn Plus

Persienn Plus är en utveckling av det klassiska solskyddet. Den är utan draglina och istället har den förspännda linor som ger steglös manövrering med hjälp av handtag på underlisten. Denna persienn klarar de ökade kraven för barnsäkerhet. Persienn Plus finns att beställa med motorstyrning.

Persienn SundaHus Persienn Solfaktor Definition, monterad persienn Persienn barnsäkert Montageanvisning, Persienn Plus Produktblad, Persienn Plus

Hitta återförsäljare nära dig

Försäljning av Elitfönsters produkter sker endast via våra återförsäljare. Hos våra återförsäljare får du hjälp med ditt val av fönster. Ett antal av dem har även utställningar där du i lugn och ro kan titta och känna på våra gedigna fönster.

(Sök på stad)

Återförsäljare

Återförsäljare med utställning