Hitta återförsäljare

Plissé & myggnät

Komplettera dina fönsterprodukter med måttanpassade plissér eller myggnät i diskreta stilrena kassetter med perfekt passform. Vi erbjuder ett stort urval både när det gäller funktion, kulörer och vävar. Alla plissér och myggnät har två års garanti på dess funktion. För mer detaljerad information om respektive variant se produktblad.

Plissé Touch

Ett snyggt och praktiskt solskydd av textil som ger ett behagligt mjukt ljus i rummet. Plissé Touch har inga linor utan stannar automatiskt i den höjd du släpper den vilket gör att den alltid klarar kraven för barnsäkerhet. Tyget finns att välja i fem olika färger som standard, ytterligare 13 vävar finns att välja på som tillval. Till exempel Duo ljustät dubbelväv som rekommenderas när man vill uppnå lite extra mörkläggning. Plissén kan monteras på karmen eller på bågen och passar då till Elitfönster Original, Vision och Harmoni. Passar samtliga produkter om den monteras i nisch eller på vägg.

Produktblad, Plissé Touch Montageanvisning Plissé Touch

Plissé standard

Ett snyggt och praktiskt solskydd av textil som alternativ till traditionella persienner som ger ett behagligt ljus i rummet. Tyget finns att välja i fem olika färger som, ytterligare 9 vävar finns att välja på som tillval. Som för alla våra plisséer och persienner levereras också denna plisségardin med linor försedd med en säkerhetsklocka vilket ger ökad barnsäkerhet i enlighet med Europastandarden EN 13120. Plissén kan monteras antingen på karmen eller bågen och levereras med reglage på höger eller vänster sida, väljs vid beställning. Passar till Elitfönster Original, Elitfönster Vision och Elitfönster Harmoni.

Produktblad, Plissé Montageanvisning, Plissé

Plissé Ljustät

Ljustät plissé har alla fördelarna och valmöjligheterna som Plissé Standard men har dessutom en ljustät dubbelväv som finns i fyra olika färger, välj också till sidoskenor så släpps inget ljus in i rummet. Som för alla våra plisséer och persienner levereras också denna plisségardin med linor försedd med en säkerhetsklocka vilket ger ökad barnsäkerhet i enlighet med Europastandarden EN 13120. Passar till Elitfönster Original, Elitfönster Vision och Elitfönster Harmoni. Levereras med höger eller vänster reglagesida.

Montageanvisning, Plissé Produktblad Plissé ljustät

Plissé TopDown

Ett sol- och insynsskydd som tack vare en smart 2-vägsmanövrering med valfri positionering kan användas både till både solskydd och insynsskydd, att den inte har några lösa linor gör också att den alltid klarar kraven för barnsäkerhet. Tyget finns att välja i fem olika färger som standard, ytterligare 13 vävar finns att välja på som tillval. Plissén monteras antingen på bågen till öppningsbara produkter och i karm på fasta fönster, väljs vid beställning. Passar till Elitfönster Original, Elitfönster Vision och Elitfönster Harmoni dock ej på fönster med invändig antikprofil.

Produktblad, TopDown Monteringsanvisning, TopDown

Myggnät

Håll mygg, flugor och andra insekter utomhus med diskreta och lättmonterade myggnät. Myggnät finns till utåtgående fönster och fönsterdörrar. Nätet är tillverkat i tålig och smutsavvisande grå plastad glasfiber. Skenor och lister i vitlackerad aluminium passar till Elitfönster Original och Vision. Passar även till altan/fönsterdörrar MFD och MFD-AL. Du får alltid 3 års garanti på mekanismen i myggnätet.

Produktblad, Myggnät Montageanvisning, Myggnät till fönster Montageanvisning, Myggnät till altandörr

Hitta återförsäljare nära dig

Försäljning av Elitfönsters produkter sker endast via våra återförsäljare. Hos våra återförsäljare får du hjälp med ditt val av fönster. Ett antal av dem har även utställningar där du i lugn och ro kan titta och känna på våra gedigna fönster.

Sök efter återförsäljare på stad eller
Återförsäljare Återförsäljare med utställning

Vi finns på ett hundratal orter runt om i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare nära dig.