Vann tillbaka sina fönster

18 juni 2022

Våren 2020, i samband med att parets hus precis börjat byggas hade Elitfönster en tävling där man som kund kunde vinna tillbaka sitt fönsterköp. Paret fick syn på tävlingen när de gick in på Elitfönsters hemsida för att välja handtag till sina altandörrar. Med bara någon enstaka dag kvar tills ansökan stängde skickade de in sitt bidrag. Och tur var väl det då Elisabet och Tobias tog hem vinsten, något de är stolta över.

Familjen visar upp sin fönstervinst

– Vi har ju byggt och lagt mycket energi på att skapa vårt drömhus. Därför är det är extra roligt att få ett kvitto på att vi gjort något rätt och att även andra uppskattar det, avslutar Tobias med Elisabeth som instämmer.

Motivering för Elisabeth och Tobias vinst av Elitfönster
Vinnaren och motiveringen presenterades på sociala medier.

Såhär löd Tobias och Elisabeths motivering

Att bygga hus är ett stort projekt, både tidsmässigt och ekonomiskt. Vi har valt att bygga på landsbygden, även om detta ur ett investeringssyfte är en dålig affär jämfört med att bygga närmare stan - huset kostar lika mycket att bygga men värdet är lägre. Detta till trots så tycker vi att vi gjort en bra affär, inte värderat i pengar men i livskvalitet.

Fönsterna blev inga standardfönster, både färgsättning och utformning var något annorlunda och långt ifrån alla tillverkare kunde tillgodose våra behov. Valet föll på @elitfonster ett företag som både andas kvalitet och flexibilitet där det inte ens sågs som något besvärligt att önska specialfärger och inglasade rombspröjs. Att företaget har behållit sin produktion i Sverige och dessutom i en mindre ort och därmed bidrar till arbetstillfällen även utanför storstadsregionerna gick även det helt i vår linje.

Vi är helnöjda med vårt val, men vi hade varit ännu mer nöjda med att vinna ett bidrag till vår fortsatta investering i en levande landsbygd för framtiden.

/Tobias och Elisabeth