Man behöver inte vara smålänning för att vilja spara på värmen

Visste du att upp till en tredjedel av husets värme försvinner genom fönstren på en villa med äldre så kallade tvåglasfönster? Därför kan ett fönsterbyte vara en mycket lönsam investering för att spara pengar och energi.

Med nya energieffektiva fönster kan du minska din värmeförlust med upp till 70%! * Otroligt.

Energiglas egenskaper

Du har aldrig tjänat mer på att byta fönster

Titta noga på U-värdet när du köper nya fönster. U-värdet anger den mängd energi eller värme som lämnar fönstret. Ju lägre U-värde, desto bättre isolering.

Räkna ut hur många kWh du kan spara om året med vår energiräknare.

Ett tvåglasfönster med vanligt glas har ett U-värde på ca 3,0 och ett treglasfönster med vanligt glas har ett U-värde på ca 2,0.
Ett energieffektivt fönster med U-värde 0,9 är nästan tre gånger bättre än ett äldre treglas eller tvåglasfönster med vanligt glas.

Villa med Elitfönster

Goda utsikter för en bra investering

En av de viktigaste egenskaperna för ett fönster är att hålla kvar inomhusvärmen. Och det har aldrig varit mer aktuellt än nu att investera i energieffektiva kvalitetsfönster.

Du har väl inte missat att du från och med den 3 juli 2023 kan få upp till 30 000 kr i bidrag för att byta fönster? 

Bygg ditt fönster

Bygg ditt fönster

Nu kan du enkelt skräddarsy dina nya fönster precis som du vill ha dem i vårt designverktyg. Testa olika färger, modeller och tillval för att hitta det som passar dig och ditt hus bäst.

När du är redo skickar du in underlaget till din lokala återförsäljare som inom kort återkommer med en kostnadsfri offert.