Nyheter

Här presenterar vi våra produktnyheter.

1 november 2019 skärper EU lagen om brandklassade fönster.

Då blir det lagkrav på att brandegenskaperna för öppningsbara fönsterprodukter ska redovisas genom CE-märkning och därmed följa dess regelverk. På Elitfönster är vi väl förberedda.


Läs mer om CE-brand

 

Självreglerande solskyddsglas

Elitfönster självreglerande solskyddsglas anpassar sig efter solvärmen som varierar under dagen och de olika årstiderna.

Det är ett termokromiskt glas som ljusnar eller mörknar beroende på glastemperaturen. Elitfönster självreglerande solskyddsglas är passivt, vilket innebär att det inte krävs någon elektronik och blir därmed helt underhållsfritt. Glaset ger stora energifördelar vad gäller uppvärming och nedkylning. Ger komfort genom att hålla rummen svalare på sommaren och varmare på vintern. 7,2 mm laminerat glas som standard. 9,2 mm härdat personsäkerhetsglas finns som tillval. Inga tillkommande installationskostnader.

Se alla våra fönsterglas.

Nya vävar till plissé

Det går att välja mellan fem olika tyger som standard. Väv med struktur, linneväv och Duo (för mörkläggning) finns som tillval.

Exempel på nya vävar. Här visas slät väv.

Mer information finns i våra produktblad.

Nya vävar till Lamell- och rullgardin

Det går nu att välja helt nya färger som går i grå toner till våra lemeller och rullagrdiner.

Exempel på nya vävar. Här visas vävkulörer.

Mer information finns i våra produktblad.

Hitta återförsäljare nära dig

Försäljning av Elitfönsters produkter sker endast via våra återförsäljare. Hos våra återförsäljare får du hjälp med ditt val av fönster. Ett antal av dem har även utställningar där du i lugn och ro kan titta och känna på våra gedigna fönster.

(Sök på stad)

Återförsäljare

Återförsäljare med utställning