Hitta återförsäljare

Våra ledord som vägleder oss i vårt dagliga arbete mot våra mål

 

ENKELHET

Enkelhet.png

Vi är experter så att kunden slipper vara det. Vår kunskap förenklar. Vi gör fönsterköpet enkelt. Vi pratar så folk begriper och vi har båda fötterna på jorden.

HÅLLBARHET

Hållbarhet.png

Hållbart är det som håller. Länge. Våra fönster håller länge men vi vill också att vår planet ska göra det, så vi ger mer än vi tar. Vi vill ha långvariga, hållbara affärsrelationer och vi vill vara en långsiktig, hållbar arbetsgivare, där människor kan utvecklas.

KVALITET

Kvalite.png

Vi gör de bästa fönstren för villamarknaden. Och är ändå prisvärda. Vi har de längsta garantierna. Kvalitet är också hur vi är som människor. Det ger kvalitet i våra relationer. Vi håller vad vi lovar. Vi kan mest om fönster. Vår kvalitet är kundernas trygghet.

På Småländska

Allt vi gör, gör vi på småländska. Vi är envisa och ger oss inte. Vi har ett affärsmannaskap som driver oss framåt. Vi kommer på kluriga lösningar när det krävs.

Hitta återförsäljare nära dig

Försäljning av Elitfönsters produkter sker endast via våra återförsäljare. Hos våra återförsäljare får du hjälp med ditt val av fönster. Ett antal av dem har även utställningar där du i lugn och ro kan titta och känna på våra gedigna fönster.

Sök efter återförsäljare på stad eller
Återförsäljare Återförsäljare med utställning

Vi finns på ett hundratal orter runt om i hela Sverige.

Hitta en återförsäljare nära dig.