Gardin & myggnät

Måttanpassade gardiner i diskreta, stilrena kassetter med perfekt passform. Alla gardiner och myggnät har två års garanti på dess funktion.

Plissé Touch

Ett snyggt och praktiskt solskydd av textil som kan ersätta gardiner och ger ett behagligt mjukt ljus i rummet. Plissé Touch har inga linor utan stannar automatiskt där du släpper den. Tyget finns att välja i fem olika färger som standard, linnetyg och Duo (dubbel väv för mörkläggning) finns som tillval. Plissén kan monteras både på karmen, på bågen och på väggen.

Produktblad, Plissé Touch Montageanvisning Plissé Touch

Plissé

Ett snyggt och praktiskt solskydd av textil som kan ersätta gardiner och ger ett behagligt mjukt ljus i rummet. Tyget finns att välja i fem olika färger som standard, linnetyg och Duo(dubbel väv för mörkläggning) finns som tillval. Plissén kan monteras både på karmen och bågen.

Produktblad, Plissé Montageanvisning, Plissé

Plissé Ljustät

Ljustät plissé som kan användas som alternativ till rullgardin, vid användning tillsammans med sidoskena ger det en mycket bra mörkläggning.

Montageanvisning, Plissé Produktblad Plissé ljustät

TopDown Plissé

Sol- och insynsskydd som kan ställas i valfri position. Ger ett behagligt mjukt ljus i rummet. En TopDown monteras i bågen (karmen på fasta fönster). Det går att välja mellan fem olika tyger som standard. Väv med struktur, linneväv och Duo (för mörkläggning) finns som tillval.

Produktblad, TopDown Monteringsanvisning, TopDown

Rullgardin

Rullgardin för montering i nisch eller på vägg. Monteras med skena och styrs med en centrerad draglina. Rullgardinen är enkel att montera, går att efterjustera i sidled och kan monteras både i nisch eller på väggen. Finns i åtta olika vävkulörer.

Produktblad Montageanvisning rullgardin

Rullgardin i kassett

Rullgardin i kassett som monteras på vägg med centrerad draglina. Måttbeställs så att de passar dina fönster perfekt. Max bredd är tre meter och standardhöjden är 1,8 meter. Rullgardinen är enkel att montera och går att efterjustera i sidled. Väven finns i åtta olika kulörer. Kassetten är vit (RAL 9016).

Produktblad Montageanvisning rullgardin

Lamellgardin

Elegant lösning för rum med stora fönster eller skjutpartier. Lamellerna finns i flera färger och löper smidigt i en upphängningsskena. Passar till alla utåtgående fönster och altandörrar samt till skjutdörrar. Lamellerna är 90 mm breda, maximal bredd på gardinen är 6900 mm och maximal höjd är 5000 mm. Fjärrstyrd dragning finns som tillval.

Produktblad

Myggnät

Håll mygg, flugor och andra insekter utomhus med diskreta och lättmonterade myggnät. Myggnät finns till utåtgående fönster och fönsterdörrar samt till inåtgående fönster. Nätet är tillverkat i tålig och smutsavvisande plastad glasfiber och löper lätt i sidoskenor. Kassetten är vit och levereras klar för montering. Du får alltid 3 års garanti på mekanismen i myggnätet.

Produktblad, Myggnät Montageanvisning, Myggnät till fönster Montageanvisning, Myggnät till altandörr

Hitta återförsäljare nära dig

Försäljning av Elitfönsters produkter sker endast via våra återförsäljare. Hos våra återförsäljare får du hjälp med ditt val av fönster. Ett antal av dem har även utställningar där du i lugn och ro kan titta och känna på våra gedigna fönster.

(Sök på stad)

Återförsäljare

Återförsäljare med utställning